Een mobile met olifant en concertina ballen

Een mobile met olifant en concertina ballen

Inspiration: 13720

Van: € 1,69

Tot: € 147,86

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,69

Tot: € 147,86

De olifant is gemaakt van ColorBar karton in twee verschillende kleuren. De halve ballen zijn gemaakt van concertina papier. Neon macramé koord is gebruikt om de verschillende onderdelen aan op te hangen en foam kralen zijn gebruikt als extra decoratie.

Guide step 1
1.
Print het bij dit idee aangehechte sjabloon uit en knip de olifant en de oren uit. Neem de olifant en zijn oren over op karton en knip uit.
Guide step 2
2.
Maak met behulp van een passer een halve cirkel op de achterkant van het concertina papier. Zorg ervoor dat je de halve cirkels trekt vanaf de gelijmde kant van het concertina papier. Maak in totaal 4 halve cirkels. Twee met een diameter van 6.5 cm en twee met een diameter van 4.5 cm.
Guide step 3
3.
Bevestig dubbelzijdig zelfklevend tape op de achterkant zoals afgebeeld.
Guide step 4
4.
Verwijder de beschermlaag van het tape op één helft van de cirkel en bevestig deze kant op de olifant. NB: het kan handig zijn om met de passer een cirkel op de olifant te trekken om aan te geven waar je de cirkel van concertina papier wilt bevestigen. Verwijder nu de rest van de beschermlaag en bevestig ook de andere helft op de olifant.
Guide step 5
5.
Vouw de oren van de olifant naar buiten langs de vouwlijn. Bevestig dubbelzijdig zelfklevend tape op de flapjes van de oren. Bevestig een oor aan iedere kant van de olifant.
Guide step 6
6.
Zo ziet het eruit aan de andere kant.
Guide step 7
7.
Maak een gat aan de bovenkant van de olifant en bevestig een stuk macramé koord. Rijg foam kralen op het koord.
Guide step 8
8.
Bevestig de twee andere halve cirkels van concertina papier rond het koord met behulp van Clear Multi Glue om een bal te maken. Dit is dezelfde procedure zoals beschreven in stappen 3 en 4 hierboven.
Patroon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW