9+

Hangers van tin

Hangers van tin

Inspiratie: 13880

Van: € 7,80

Tot: € 520,48

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 7,80

Tot: € 520,48

De intuïtieve en existentiële intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project bij het leren over en bewust werken met symbolen en hun belang voor mensen. Bovendien zullen de vaardigheden die nodig zijn bij het maken van een mal hun intuïtie en gevoel stimuleren voor hoe het gegoten item eruit zal zien wanneer het uit de mal wordt verwijderd.
Guide step 1
Step 1.
Voor de gietvorm: Rol zelfhardende klei uit tot een plak van max. 2 cm dik. Teken een ontwerp op een lino block en snij dit uit.
Guide step 2
Step 2.
Duw de uitgesneden vorm (max. 0.5 cm dik) in de klei. De vorm kan ook direct uit de klei gesneden worden.
Guide step 3
Step 3.
Maak een klein gat om de vorm op te kunnen hangen aan de bovenkant van de vorm. Hiervoor kunt u een bloemstok gebruiken. Laat de vorm drie tot vier dagen drogen op een droogrek.
Guide step 4
Step 4.
NB: Draag een veiligheidsbril! Smelt tin in een tinsmeltpan op een kookplaat op hoge temperatur. Houd dit goed in de gaten.
Guide step 5
Step 5.
NB: Draag een veiligheidsbril! Giet het gesmolte tin in de kleivorm en laat het stollen.
Guide step 6
Step 6.
Vijl ruwe kanten eraf.
Guide step 7
Step 7.
Bevestig de hanger aan een stuk leerkoord met een schuifknoop: plaats één kant van het koord eerst onder het andere koordeinde en dan er over.
Guide step 8
Step 8.
En haal nu één kant onder het kruis door en weer naar boven, alvorens het in de lus te steken en strak te trekken tot een knoop.
Guide step 9
Step 9.
Keer de armband/ketting om en leg een zelfde knoop in het andere koordeinde. Knip de uiteinden dicht op de knopen af.
Guide step 10
Intuïtief-wijs
Intuïtieve intelligentie.Versterkt door: activiteiten waarbij kinderen hun vermogen moeten gebruiken om gevolgen te voorspellen.
Guide step 11
Levens-wijs
Existentiële intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij kinderen gaan herkennen dat het leven voor ieder kind anders is.

Producten kopen

Tin, , 150gr
Vijlset, , 6stuks

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW