9+

Pixel Art met Nabbi strijkkralen

Pixel Art met Nabbi strijkkralen

Inspiratie: 15146

Van: € 33,00

Tot: € 89,00

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 33,00

Tot: € 89,00

De persoonlijke intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project wanneer zij zelfportretten met pixelkunst maken met Nabbi strijkkralen.
Guide step 1
Step 1.
Maak een ontwerp-zelfportret op ruitjespapier en voer het ontwerp uit met Nabbi Strijkkralen. Houd rekening met de afmetingen van de onderplaat.
Guide step 2
Step 2.
Tip: Sorteer de strijkkralen in potten. Dat maakt het gemakkelijker voor kinderen om de juiste kleuren te pakken.
Guide step 3
Step 3.
Plaats de Nabbi strijkkralen op een onderplaat volgens het gemaakte ontwerp. Vertel de kinderen dat het OK is om het origineel te aan te passen. Laat de kinderen ook zien dat wanneer het ontwerp gestreken is, de andere kant er het beste uitziet. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld letters moeten worden gespiegeld als de niet-gestreken zijde gezien wordt als de 'goede kant'. Dit is ook een leerpunt.
Guide step 4
Step 4.
Laat de kinderen hun eigen werk strijken (uiteraard afhankelijk van hun leeftijd en onder toezicht) en adviseer hen over de temperatuurinstelling, enz. Vergeet niet om een stuk bakpapier tussen de kralen en het strijkijzer te leggen.
Guide step 5
Zelf-wijs
Persoonlijke intelligentie. Versterkt door activiteiten die het zelfbewustzijn van kinderen bevorderen en hen leert keuzes te maken, ook als hun omgeving niet dezelfde mening is toegedaan.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW