10+

Beeld met gips gaas

Beeld met gips gaas

Inspiratie: 12010

Van: € 1,60

Tot: € 624,82

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,60

Tot: € 624,82

De ruimtelijke, intuïtieve en existentiële intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project. De existentiële intelligentie van kinderen wordt verbeterd wanneer ze leren over de artistieke uitingen van Picasso en zijn levensverhaal. De kinderen maken vervolgens hun eigen sculpturen van bonsaidraad bedekt met gipsgaas. Intuïtie en intuïtieve intelligentie van kinderen worden verbeterd bij het buigen en vormen van bonsai draad en het vervolgens bedekken met gipsgaas. Ook het begrip van ruimte en kleuren (beeldsgewijs) van kinderen wordt verbeterd door het maken en schilderen van hun eigen sculpturen.
Video
Guide step 1
Step 1.
Maak een vorm van alu draad. Maak het U-vormig met lussen als voeten aan de onderkant. Bedek met gips gaas en laat het drogen.
Guide step 2
Step 2.
Een sculptuur op een standaard: Boor gaten in een houten ikoon plaat.
Guide step 3
Step 3.
Maak een skelet van alu draad en druk de uiteinden in de voorgeboorde gaten van de houten standaard. Doop het gips gaas in water en bedek het skelet met gips gaas. Maak het oppervlak glad met uw vingers. Laat het drogen.
Guide step 4
Step 4.
Verf het met A-Color neon acrylvef, laat het drogen en teken details met Poster Hobby markers.
Guide step 5
Step 5.
Een sculptuur op een standaard: Boor gaten in een houten ikoon plaat.
Guide step 6
Step 6.
Druk de uiteinden in de voorgeboorde gaten van de houten standaard. U kunt het houten standaard verven met zwarte Plus Color hobbyverf.
Guide step 7
Intuïtief-wijs
Intuïtieve intelligentie.Versterkt door: activiteiten waarbij kinderen hun vermogen moeten gebruiken om gevolgen te voorspellen.
Guide step 8
Beelden-wijs
Visueel ruimtelijke intelligentie. Versterkt door: Activiteiten waarbij kinderen vaardigheden moeten gebruiken als waarnemen, herkennen en zich uitdrukken binnen de ruimtelijke, echte wereld.
Guide step 9
Levens-wijs
Existentiële intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij kinderen gaan herkennen dat het leven voor ieder kind anders is.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW