Atleten van Silk Clay en alu-draad

SKU
v15043

De persoonlijke, taalkundige en sociale intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project. De persoonlijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd bij het maken van een figuur uit alu-draad en Silk Clay die hun favoriete sporten illustreert of een sport waar ze goed in zijn, voor het stimuleren van hun zelfbewustzijn. De sociale en taalkundige intelligentie van kinderen wordt verbeterd wanneer ze samenwerken en ideeën uitwisselen voor figuren terwijl ze het hebben over de cijfers en de sport.

Select products for the idea

* Verplichte velden

Samlet pris for valgte produkter
Uw aanpassing
Atleten van Silk Clay en alu-draad
Atleten van Silk Clay en alu-draad

Is op voorraad

€ 2,00

Samenvatting
  How to do it
  Guide step %d
  Woord-wijs
  Taalkundige intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij van kinderen wordt verlangd te denken in zinnen en nieuwsgierigheid te tonen voor nieuwe woorden en vreemde talen.
  Guide step %d
  Zelf-wijs
  Persoonlijke intelligentie. Versterkt door activiteiten die het zelfbewustzijn van kinderen bevorderen en hen leert keuzes te maken, ook als hun omgeving niet dezelfde mening is toegedaan.
  Guide step %d
  Groep-wijs
  Interpersoonlijke intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij kinderen hun vaardigheden moeten gebruiken om onderscheid te maken tussen de verschillende emoties in andere mensen en activiteiten die samenwerking vereisen om te slagen.
  Copyright © Creativ Company