Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Art Aqua aquarelverf

SKU
34246

Art Aqua aquarelverf

SKU
34246
€ 16,25
Is op voorraad
Levertijd is 3-4 werkdagen
Change variant

Topkwaliteit aquarelverf met een hoge pigmentconcentratie, indrukwekkende kleureigenschappen en uitstekende lichtechtheid. Gemakkelijk om mee te werken en geschikt voor zowel kleurintensieve als graded wash aquarellen. De aquarellen worden gepresenteerd in een metalen doos. Reinig penselen in water.

Gebruik de aquarelverf met penselen van ponyhaar, die veel water kunnen bevatten, of standaard penselen van synthetisch haar. Ze worden meestal gebruikt op aquarelpapier dat speciaal voor dit doel is geproduceerd, maar kunnen ook worden gebruikt op andere soorten papier of oppervlakken, zoals aquarelcanvas, hout, sommige soorten plastic of perkament.

Aquarel is een medium waarbij kleurpigment oplost in water en wordt overgebracht op het aquarelpapier. Het is ideaal om te combineren met kleurpotloden, aquarelpotloden of vloeibare aquarelverf in mixed media-projecten

Inhoud: 12 kleuren, 1 penseel en 1 spons

Meer informatie
SKU34246
KleurDiverse kleuren
BrandPigment Art Proff
Unitdoos
SeizoenBasis
Ean nummer5712854425247
Kleinhandelshoeveelheid 1 doos
Inhoud hoeveelheid 12 kleur
afm 10x15 mm
Colourmetallic kleuren

Levering
Na ontvangst van uw bestelling leveren wij uw order binnen 4 tot 6 werkdagen.

Retourneren van artikelen
Ongebruikte, ongewilde en onbeschadigde producten in de originele verpakking kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons geretourneerd worden. Wilt u bij het terugsturen van de artikelen een kopie van de factuur bijsluiten en reden van retour vermelden. Gelieve geen artikelen terug te sturen zonder voorafgaand overleg.

EUH212 Let op! Bij gebruik kunnen gevaarlijke inhaleerbare stofdeeltjes worden gevormd. Stof niet inademen.
Veiligheidsinformatie
Copyright © Creativ Company