Armbanden van sieradendraad met Rocaille kralen en hangers

Armbanden van sieradendraad met Rocaille kralen en hangers

Inspiratie: 14462

Van: € 2,55

Tot: € 615,08

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,55

Tot: € 615,08

Deze armbanden zijn gemaakt van sieradendraad met rocaille kralen. Op een armband is een tussenstaafje in de vorm van een gebogen pijpje geregen in het midden. De andere twee armbanden zijn na het rijgen gedecoreerd met een kleine juweelhanger.
Guide step 1
Step 1.
Knip een stuk sieradendraad in de gewenste lengte (NB: reken de lengte van de karabijnsluiting mee). Bevestig een kalot en een knijpkraal aan een uiteinde van het draad. Knijp de knijpkraal plat, nadat deze is ingesloten door het kalot.
Guide step 2
Step 2.
Rijg rocailles aan het sieradendraad; hier in een lengte van ongeveer 6 cm.
Guide step 3
Step 3.
Rijg de gebogen pijp tussenstaafje aan het sieradendraad. Rijg hetzelfde aantal rocailles aan de andere kant van het tussenstaafje. EEN TIP: Als u kleinere kralen gebruikt, rijg dan de gehele draad met deze voordat u het tussenstaafje als hanger aan de armband rijgt.
Guide step 4
Step 4.
Eindig op dezelfde manier als waar u mee begon; met een kalot en een knijpkraal. Bevestig een ronde ring aan elk uiteinde. Bevestig een karabijnsluiting aan elk uiteinde met een tang.
Guide step 5
Step 5.
Een andere variant: Bevestig een ronde ring aan de kleine juweelhanger en daarna aan de armband. Sluit met een tang.
Guide step 6
Step 6.
Een andere variant: Als het draad voor de helft is gevuld met rocailles rijgt u een knijpkraal en dan een grote open hanger. Rijg het draad weer door de knijpkraal. Knijp deze plat met een tang. Rijg de rest van de draad vol met rocailles en eindig net zoals in stap 4.
Guide step 7
Andere varianten

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW