Een styropor engel met Decoupage

Een styropor engel met Decoupage

Inspiratie: 14396

Van: € 2,35

Tot: € 503,11

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,35

Tot: € 503,11

Beide van deze engels zijn in elkaar gezet van ovale en platte styropor items in verschillende maten. Het hoofd, handen en voeten zijn geverfd. Het lichaam is bedekt met decoupage papier. De vleugels zijn gemaakt van metallic foliekarton; het haar en de aureool zijn gemaakt van chenille draad.
Guide step 1
Step 1.
Scheur of knip kleine stukken decoupage papier en bevestig deze met lijmlak aan het item van styropor dat het lichaam van de engel wordt. Laat het drogen.
Guide step 2
Step 2.
Gebruik A-Color matt verf in uw gekozen huidskleur voor het verven van de styropor items die de lichaamsdelen moeten worden. Laat het drogen.
Guide step 3
Step 3.
Teken ogen en de mond met een zwarte Poster Hobby stift.
Guide step 4
Step 4.
Knip bloemstokjes in kleine stukken. Gebruik het puntige uiteinde van de stok om gaten in de styropor items te drukken waar ze in elkaar gezet worden. Doe een kleine klodder lijm in elk gat en zet de onderdelen in elkaar.
Guide step 5
Step 5.
Gebruik kleine stukken chenille draad voor het haar (3 stukken) en de aureool (1 stuk) en zet deze in elkaar zoals afgebeeld. Gebruik een bloemstokje om een gat bovenin het hoofd van de engel te drukken. Doe een kleine klodder lijm in het gat en druk het chenille draad in het gat.
Guide step 6
Step 6.
Print en knip de sjabloon voor de vleugels van de engel uit. Deze is beschikbaar als apart PDF-bestand voor dit idee. Kopieer dit op Metallic Foliekarton en knip uit.
Guide step 7
Step 7.
Lijm de vleugels aan de rug van de engel met Clear Multi Glue gel en laat het drogen.
Sjabloon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW