Een kerstboom van Design papier op een stok met een voet

Een kerstboom van Design papier op een stok met een voet

Inspiratie: 13484

Van: € 3,25

Tot: € 320,76

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 3,25

Tot: € 320,76

De kerstboom is gemaakt van kleine driehoekige stukken Vivi Gade design papier (de Paris design), bevestigd op een zwart geverfde stok. De stok is in een metalen voet geplaatst. Decoreer de boom punten met een ster, aan elke kant van de stok vastgelijmd.
Guide step 1
1.
Print de sjabloon die beschikbaar is als apart aangehecht PDF-bestand voor dit idee. Knip uit en teken drie contouren van elke maat op design papier. Knip totaal 15 driehoeken voor elke boom uit.
Guide step 2
2.
Knip twee sterren uit wit karton voor elke punt.
Guide step 3
3.
Verf het bloemstokje met zwarte Plus Color hobbyverf. Laat het drogen.
Guide step 4
4.
Plaats de driehoekige sjablonen op de uitgeknipte stukken designpapier en markeer het midden met een naald door het kruisje.
Guide step 5
5.
U kunt het stompe uiteinde van het bloemstokje snijden om deze plat te maken. Het is dan makkelijker om de ster te bevestigen. Breng lijm aan op beide sterren en plak deze aan elkaar om de punt van het platte bloemstokje - een ster aan elke kant. Blijf voor een paar seconde op de sterren drukken zodat de lijm goed werkt.
Guide step 6
6.
Bevestig nu de driehoekige stukken design papier vanaf het puntige uiteinde van het bloemstokje. Zorg ervoor dat de kleinste driehoeken het dichtst bij de ster bovenin zitten en de grootste driehoeken onderin de boom.
Guide step 7
7.
Doe het bloemstokje in de metalen voet. U kunt een beetje lijm gebruiken.
Sjabloon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW