Leer een nieuwe, creatieve hobby

Start DIY Sets voor kinderen en volwassenen

Levertijd is 3-4 werkdagen
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
12.000 producten om uit te kiezen
Voeg kleur toe aan je zomer met tie-dye
Hobbysets voor kinderen van verschillende leeftijden
Een wereld van DIY sieraden
Verf en -toebehoren Papierhobby's Textiel en garen
Boetseren en gieten Kralen en onderdelen voor sieraden maken Feest, kaarten en cadeauverpakkingen
Artikelen voor decoratie en decoratieve artikelen Basisartikelen en gereedschappen DIY Kits
Nieuws Aanbiedingen Merken
Verf en -toebehoren Papierhobby's Textiel en garen
Boetseren en gieten Kralen en onderdelen voor sieraden maken Feest, kaarten en cadeauverpakkingen
Artikelen voor decoratie en decoratieve artikelen Basisartikelen en gereedschappen DIY Kits
Nieuws Aanbiedingen Merken

Maak er een creatieve zomer van

Verzamel kinderen, volwassenen, familie en vrienden om buiten creatief te zijn. Versier uw eigen vliegers voor een uitstapje naar het strand, tover stenen om tot leuke fantasiefiguren met stiften en Foam Clay® of test een van onze talrijke hobbysets, die u ook eenvoudig buiten kunt gebruiken.

Wilt u creatief zijn?

Ga snel en veilig aan de slag met onze vele creatieve ideeën, hier vindt u instructies

Nieuws voor uw hobby

We hebben ons magazijn gevuld met veel nieuwe producten voor u. U kunt hier al het nieuws zien.

Wilt u veel creatieve ideeën?

Op ons blog tonen we u de laatste creatieve trends. U vindt er zowel inspiratie voor volwassenen als voor kinderen, het dagelijks leven en feesten als uw favoriete vakanties. Kom langs en laat u inspireren.

Ready to go! Easy Craft Kits voor het hele gezin

Verzamel het gezin voor leuke creatieve momenten. Onze Craft Kits zijn eenvoudig in gebruik en bieden urenlang entertainment. Iedereen kan meedoen.

Uw hobbywinkel met alles voor uw hobby

Bij Creativ Company streven we ernaar om uw favoriete hobbywinkel te zijn wanneer u online winkelt. Daarom hopen we ook dat u op deze website het gevoel krijgt dat u de hulp krijgt die u nodig heeft. We hebben geprobeerd onze producten zo te ordenen dat u de creatieve materialen en producten kunt vinden die u nodig hebt voor uw hobby.

 

Wanneer u op zoek bent naar producten voor uw hobby

Op onze website kunt u eenvoudig zoeken in het assortiment via specifieke artikelnummers als u deze al kent. Anders vindt u onze producten onderverdeeld in overzichtelijke categorieën die ook opties bieden voor het sorteren op kleur en merk. Maar mocht u extra hulp nodig hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice die alle werkdagen zowel telefonisch als via chat voor u klaar staat.

 

Wat onderscheidt ons van de rest?

Een hobby hebben is een uiting van overdaad, het is in meer dan één opzicht een mantra voor ons. Als bedrijf nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ontzettend serieus. Dat wat in fijnere woorden MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) heet. Tot 15% wordt hier bij Creativ Company ingehuurd tegen weloverwogen voorwaarden. Omdat we geloven in de waarde die alle mensen, ongeacht hun fysieke of fysieke gesteldheid, kunnen brengen. Door de jaren heen hebben we dat in de smeltkroes met verschillende soorten en soorten mensen mooie resultaten opgeleverd.

Een ander kernpunt dat ons onderscheidt van andere bedrijven die even groot zijn als wij, is dat we gratis inspiratie bieden voor uw creatieve activiteiten. We hebben een nog steeds groeiende en uitgebreide catalogus met ideeën die u zullen helpen of leren om producten te transformeren in alles, van trendy huisontwerp tot kerstversieringen tot sieraden. We zeggen meestal dat er voor elk wat wils is op alle leeftijden. Bij elk idee hoort een handleiding met foto's en teksten, die een onbeperkt aantal keren gratis kan worden afgedrukt. Kies uit duizenden ideeën die – naast onze producten – worden voorzien van een lopende ontwikkeling van ideeën uit onze eigen creatieve werkplaats.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company